Paswoord vergeten?  
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Pagina van helderziende Blavatski - specialiteit Medium Pagina van helderziende Blavatski - specialiteit Medium
directe antwoorden van helderzienden Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
helderzienden via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via e-mail
Telefoneer met een helderziende Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via telefoon
 

Voordelen van een Helderziende.be-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Helderziende.be-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met helderzienden E-mailen met helderzienden
     
helderziende Blavatski- Ik ben mevrouw Blavatski en ik help U graag wanneer U met bepaalde vragen zit in verband met de toekomst. Ik doe dit werk al meer dan 35 jaar en hou ervan. Met de hulp van mijn gids gaan U en ik samen de Tarotkaarten inkijken.
Ik heb in al die jaren veel horoscopen gemaakt en ik kan U dus ook op astrologisch gebied inzichten geven. 
Soms lukt het om contact te maken met een overledene, maar dat moeten we afwachten, als het lukt is het een mooie ervaring zowel voor u als voor mij. Helderzienden hulplijn waar een helderziende je via telefoon of e-mail live antwoord kan geven over je toekomst, je verleden, relaties,... Bel nu met Helderzienden.

Pagina van helderziende Blavatski


Medium Medium   Maak uw gratis account, dan belt u vanaf 80cpm
Raadgever Raadgever    0903 416 42   (150 cpm)
Tarotkaarten Tarotkaarten  


Ik ben mevrouw Blavatski en ik help U graag wanneer U met bepaalde vragen zit in verband met de toekomst. Ik doe dit werk al meer dan 35 jaar en hou ervan. Met de hulp van mijn gids gaan U en ik samen de Tarotkaarten inkijken. Ik heb in al die jaren veel horoscopen gemaakt en ik kan U dus ook op astrologisch gebied inzichten geven. Soms lukt het om contact te maken met een overledene, maar dat moeten we afwachten, als het lukt is het een mooie ervaring zowel voor u als voor mij.Maak nu uw gratis helderziende account aan Foto reading helderziende E-mail consult met helderziende Telefoon consult met helderziende

Getuigenissen over helderziende Blavatski


Hieronder kan u getuigenissen van onze bezoekers vinden over helderziende Blavatski:Lieve mevrouw Blavatski, ik heb U gisteren gesproken. Heel veel wat U mij heeft verteld klopte gewoon. Ik was erg onder de indruk van U, dat U heel rustig was en dat op mij overbracht. Geduld is een schone zaak. Ik ga U zeer zeker nog een keer bellen al is het alleen om te praten. Groetjes een Leeuwtje.

5 sterren van Leeuwtje voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Leeuwtje

Lieve Mv.Blavatski,
Hoe gaat het met u??Ik zie u niet zo vaak meer online.
Ik wilde u laten weten,dat u van al uw uw collega's de beste en eerlijkste bent.
ZEer zuiver.
U had het vanaf het begin al bij
het rechte eind.
Nu,na bijna 8 maanden kan ik het pas geloven.Want ook op de Ambassade werd mij meegedeeld dat mijn innig-geliefde overleden is.
Daardoor had ik destijds ook 2x gedroomd dat ik het alleen aan U moest vragen.na uw antwoord droomde ik een bevestiging.
U bent de bovenste beste. Het ga u goed.
Ik hoop dat de 5 sterren er allemaal goed op komen te staan.Deze 5 sterren staan voor 1000000..

5 sterren van Vrouw met vermiste geliefde. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Vrouw met vermiste geliefde.

Miljarden sterren zijn niet genoeg.Eerlijke,zuivere Dame bent U .En zo vol liefde en meeleven.Ere wie ere toekomt.
Ons laatste telefonische en schrijftelijke consult was enkele weken geleden.De volgende morgen werd ik weer wakker met een voorspellende DROOM.
De nuances zijn mijn en uw geheim.Die vertel ik verder aan niemand.Maar in die DROOM werd bevestigd onomstotelijk bewezen wat u zei.
Voorafgaande aan ons consult had ik dus 2 voorspellende DROMEN waarin U werd aangeraden.Maar in de betreffende DROMEN was u een-en-al puurheid.
Dank u zeer hartelijk,sympathieke Dame,ook voor de wijze waarop u in staat bleek om mij het diep-treurige nieuws mee te delen.Zoals u altijd bijzonder goed deed.
Want ik ken u al lang en wat houd ik veel van u.Wat dapper van u om de waarheid te durven zeggen.Hoe bijzonder : dat u dat dan ook zo goed brengt.
U ben ik altijd dankbaar.

5 sterren van Vrouw. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Vrouw.

Dank u voor het mooie consult gisteravond met de ja/nee kaart. Vervolgens de hartverwarmende en kippenvel gevende voorspelling. U zat er precies op, dank en tot gauw bellens.

5 sterren van Bezorgde dame gister voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Bezorgde dame gister

Zeer vriendelijke Dame,zuiver en goed-bedoelend:: van maandag-op dinsdag-nacht droomde ik bij het ontwaken over u : in uw goede uitstraling die ik altijd van u hoor en zie.Maar deze nacht bij het ontwaken droomde ik weer over u.
Omdat u zo gewetensvol en juist werkt,denk ik dat ik aan U vragen ga stellen over mijn vermiste vriend.
Hartelijke groeten van ::vrouw-in-de-rouw.
5 sterren staan er : dat moeten er 9000000000000 zijn.

5 sterren van vrouw met de vermiste  vriend.. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door vrouw met de vermiste vriend..

Jammer dat Mw Blavaski niet online is. Goede kaartlezeres en duidelijke vporspellingen deed zij voor mij. Alles kwam uit tot in details.

5 sterren van Noea voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Noea

Als ik u een waarheid hoorde zeggen die ik echter niet graag wilde horen. was u altijd zo eerlijk deze waarheid TOCH te zeggen : echter u zei die waarheden in hun eigen eerlijke,ware kaders,perspectieven enz.Daardoor verkreeg ik dan de juiste
inzichten,waardoor ik goed met deze waarheden kon leven en er zelfs juist heel blij mee was.
Hartelijk dank voor voor ALLES en uw toewijding .
KON IK U MAAR 1000 STERREN GEVEN .

5 sterren van Mevrouw ''Zing-en schrijf-graag'' voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Mevrouw ''Zing-en schrijf-graag''

Lieve Mevrouw Blavatski,
wat bent u toch knap.Of moet ik zeggen : wat een fantastische samenwerking heeft u met uw uitstekende gidsen.
En u ent zo integer,liefdevol en eerlijk.
Vaak belde ik naar u en u [ uw Gidsen ] had[den] altijd gelijk. En als die eerlike waarheid soms niet de waarheid was die ik hoopte te horen van u,dan bracht u deze waarheid naar WAARHEID in een eerlijke context ,een eerlijk perspectief of in een waar geheel.Na levenslange intensieve ervaringen met vele Paragnosten val ik alleen nog op U terug.U vertrouw ik geheel .En uw Gidsen wijzen mij via U de juiste wegen.Enz.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en liefde en eerlijkheid en waarheden.
Het ga u goed. De sociale schrijf-en-zang-liefhebster.

5 sterren van Elsa voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Elsa

lieve Mevrouw Blavatski, wat heeft u weer goed aan mij gedaan. Ik heb tranen in mijn ogen van dankbaarheid.
Ik zat maanden lang over veel dingen te piekeren,maar nu heb ik weer perspectief.
Juist omdat mijn ervaring met u is,dat,best vaak situaties te ingewikkeld voor ons allebei zijn.Maar voor uw Gids is niets te ingewikkeld.Wat uw Gidsen zeggen is WAAR.Hun uitspraken waren altijd JUIST.
En u straalt ook zo veel welwillendheid uit . U help zo graag.
Dat vind ik ook zo fijn.
Hartelijke groeten van de pakjes-vrouw.

5 sterren van De vrouw van het pakje. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door De vrouw van het pakje.

Lieve Mevrouw Blavatski, u bent zo eerlijk, betrokken en duidelijk.
Inmiddels had ik enkele sessies met u mogen hebben. En paar keer waren wij allebei verbaasd over wat Uw Gids voorspelde. Maar ja de betreffende voorspellingen kwamen wel allemaal uit.
Bovendien kwamen de voorspellingen en adviezen in sterke mate in mijn voordeel. Een enkele keer was het ingewikkeld, maar de uitkomst was super-verblijdend.
Ik hoop nog heel lang van uw dienstbaarheid te mogen gebruikmaken. En vele anderen met mij, alle liefs en goeds.

5 sterren van anoniempje. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anoniempje.

Mevrouw Blavatski.
Ik heb u net gebeld of er een gunstig oplossing zou komen dit jaar nog betreffende de erkenning en liefde voor mijn dochter van haar vader. U zei ja. Ik hoop dat ik u overmorgen mag berichten dat uw voorspelling is uitgekomen.

3 sterren van N.B. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door N.B.

Mevrouw Blavatski.
Ik heb u net gebeld of er een gunstig oplossing zou komen dit jaar nog betreffende de erkenning en liefde voor mijn dochter van haar vader. U zei ja. Ik hoop dat ik u overmorgen mag berichten dat uw voorspelling is uitgekomen.

3 sterren van Larwa voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Larwa

Wat was ik weer blij met onze laatste sessie. En wat wat mis ik u nu gedurende enkele dagen. Met het schrijven van een getuigenis wilde ik wachten tot ALLE dingen die u voorspelde waren uitgekomen. En dat is inmiddels zo. Enkele ''dingen'' gebeurden al ongelooflijk razend-snel na ons gesprek. Die vele andere''dingen''nu ook. Het is super-knap, dat U in zo'n korte tijd zo diep en precies en zo volledig wilt en KUNT zijn. U woekert met de tijd. Ik merk over-duidelijk dat u uw clienten het aller-beste gunt en probeert mee te geven. Daarbij bent u ook 100% eerlijk. U bent een volstrekt lieve vrouw met verantwoordelijkheidsgevoel en toewijding. U zet zich volledig in. U bent helder en duidelijk, daarbij geheel betrouwbaar en vol toewijding. Alsmede zo betrokken en zo correct. Voor een ''leek' bent u toch duidelijk. O, wat ben ik blij met u!! En al zo lang.

1 sterren van Een dankbare,onzekere vrouw. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Een dankbare,onzekere vrouw.

Hartelijk dank, Mevrouw Blavatski. Ik weet dat u graag helpt, u doet dat prima en efficient!. Een 1000-sterren-groet van de Dankbare vrouw.

5 sterren van Dankbare vrouw. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Dankbare vrouw.

Wat ben ik elke keer opnieuw blij met Mevrouw Blavatski. Het bleek en blijkt me dat zij een door-en-door zowel goede als lieve vrouw is.Heel integer en to-the-point. Echt lief en gewetens-vol. Zeer serieus en bekwaam. Zeer verantwoordelijk.
Alles wat u zei was juist.
U bent heel bijzonder en ik heb veel respect en bewondering voor u.
Dank u wel voor ALLES.

5 sterren van een dankbare vrouw. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door een dankbare vrouw.

Dank u wel voor uw positieve voorspelling. November is erg dichtbij, dus als ik echt mijn toekomstige partner tegenkom. Laat ik het zeker weten. Ik hoop dat u gelijk heeft!.

5 sterren van Norma voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Norma

Bedankt voor uw gesprek.

3 sterren van jose voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door jose

Ik ben altijd heel blij met Mevrouw Blavatski.Het gebeurde bovendien vaak,dat iets dat ik vroeg direct erna al uitkwam. Ongelooflijk! Fijn is ook,dat Ze duidelijk voor een ''leek'' uitlegt wat zij aan het doen is. Mevrouw is zeer serieus en betrokken,waarbij zij de aller- zuiverste waarheid boven tafel laat komen. Daarbij blijft ze ook nog kritisch op zichzelf. Deze lieve,rustige vrouw is heel bijzonder en ik raad haar ten zeerste aan. !Afz een onzekere vrouw.

5 sterren van Elsa voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Elsa

Lieve Mevrouw Blavatski, ik ben heel blij met u dank u wel voor alles!!. Hartelijke groeten en beste wensen van Elsa.

3 sterren van Elsa voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Elsa

Vorige week heb ik mevrouw Blavatski gesproken, ik wilde graag meer informatie over twee lopende sollicitaties. Mervrouw Blavatski was heel duidelijk met het antwoord, de eerste zou het niet gaan worden, de tweede zou positief uitpakken. De dag erna werd ik gebeld door de eerste, inderdaad geen positieve uitkomst. Weer een dag later kreeg ik, eerder dan was afgesproken, een telefoontje van de tweede sollicitatie. Ik ben aangenomen! Top hoor!.

5 sterren van esther voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door esther

Dank u wel voor de wijze woorden die uw voorspellingen begeleidden! Maar ook de toon en de intensiteit waarmee u een zin uitspak had ik PRECIES nodig.
Nu kan ik even vooruit!!
Dak u wel ook voor de dingen die u ook gedurende andere sessies zei,die exact juist waren. Ook vind ik het hel goed dat u uitlegt hoe u doet met de kaarten en wel zo dat een ''leek'' zich dat kan voorstellen.

5 sterren van onzekere verliefde. voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door onzekere verliefde.

Bedankt voor het gesprek!.Tot 2 keer toe heb je me precies hetzelfde verteld :) dat geeft toch hoop! Ik houd je op de hoogte. Liefs Petra.

5 sterren van Petra voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Petra

Mevrouw Blavatski het was fijn om met u te praten. bedankt voor uw wijze advies.

5 sterren van Audrey voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Audrey

Dank je om mij de sterkte en bevestiging te geven dat het allemaal goed komt. ik bel je zeker terug, grtz

5 sterren van m voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door m

Uw gidsen spreken altijd de waarheid mevrouw Blavatski en daar ben ik dankbaar om, want keer op keer bevestigen ze dat ik het in grote lijnen goed zie, ook al is de realiteit nog zo bizar...... Veel liefs van een grote fan die u vaak spreekt.

5 sterren van Danny voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Danny

Een tijdje geleden met haar gebeld... ze is heel duidelijk en overtuigd,
ik kon niet geloven wat ze me vertelde.... dat een jonger iemand met me ging flirten en ik daar niet op in moest gaan... ik kon me er totaal geen voorstelling van maken, maar ze had gelijk!!!!!!!
Ongelofelijk!

5 sterren van anoniem voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anoniem

Een warme en hartelijke dank aan u en uw gidsen. ..het was een uitzonderlijk mooie ervaring om naar u te mogen luisteren xxx

5 sterren van Simone voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Simone

Beste mevrouw Blavatski, dankjewel voor het gesprek, ik voelde me gehoord en begrepen. Ik kan nu niet zien dat het mogelijk is dat je voorspellingen uitkomen, maar ik zal heel erg blij zijn moest het zo lopen zoals je zei. Ik duim voor ons beiden, groetjes! Ile

5 sterren van ile voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door ile

Heel lieve dame, geeft uitleg over de kaarten op een zeer rustige en verstaanbare manier. Nu afwachten geblazen. Echt een aanrader !!

5 sterren van Marie-Thérèse voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Marie-Thérèse

Van harte dank lieve collega voor jouw prachtig gedicht voor ons, dit heeft ook mijn ziel diep geraakt.

Mieke

5 sterren van Mieke voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Mieke

Geslaagd! u had gelijk! dank u wel!

5 sterren van anoniem voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anoniem

Lieve Mevrouw Blavatski,

Meermaals had ik jou aan de lijn, zoals gisteren, en weer waren uw voorspellingen juist. Hij voelde zich inderdaad goed en nam weer contact op, er is inderdaad een oplossing uit de bus gekomen. Je bent keigoed, bedankt voor je steun
Ik wens je veel licht en liefde

5 sterren van Ingrid voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Ingrid

Hoi,ik wou u even melden dat hij inderdaad weer contact gezocht heeft,zoals u zag gebeuren...hopelijk valt zijn keuze nu echt op mij en kunnen we eindelijk aan iets serieus samen werken.
Gr

4 sterren van anonieme voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anonieme

Lieve Mevrouw Blavatski,
ik had je gebeld en je bracht zoveel rust en vertrouwen over zodat mijn verdriet zachter werd.
Je hebt me veel hoop gegeven voor de nabije toekomst, dank je wel!
Ik wens je veel licht en liefde toe

5 sterren van Ingrid voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Ingrid

Ik heb zojuist gesproken met mevrouw Blavatski, wat was dat fijn! Mevrouw Blavatski is een mevrouw die je tijdens het gesprek een gevoel geeft dat je gewoon rustig mag blijven ademhalen. Geen paniek en door haar rustig praten lukt dat ook. Het grootste probleem kwam direct aan de orde en daarin heeft ze me gerust gesteld. Ik hoop dat al haar voorspellingen uitkomen. Ze heeft me in ieder geval weer geloof in de toekomst gegeven en geloof in mezelf. Ik heb het ook zelf goed gezien. Dank u wel mevrouw Blavatski en graag tot horens!

3 sterren van Gerry voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Gerry

ik heb u net gebeld. u bent een lieve mevrouw, heel warm en precies, u heeft hem goed beschreven en zijn hobby ook, geweldig! u wist door uw kaarten en uw gidsen de situatie waar ik me bevind goed te beschrijven, u heeft me veel hoop gegeven, dank u wel, als het uitkomt, bel ik u zeker terug, groetjes

5 sterren van anoniem voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anoniem

Geweldige vrouw. Al meerdere malen gebeld. En elke keer krijg ik hetzelfde te horen. Alles is ook juist en klopt. Nu hopen dat alle voorspellingen uitkomen. Maar daar ga ik wel vanuit. Aangezien er nu ookal veel van is uitgekomen.

5 sterren van Mad voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Mad

Magisch en overweldigend met een superfijn gevoel liet je mij langs jou de andere kant zien. Vind u een superleuke dame met zoveel charisma zonder u gezien te hebben. Ben opgetogen en bel je zeer snel. Daaaaag Inga

5 sterren van Inga voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door Inga

Geachte mw. Blavatski, IK sta versteld van uw gave! Werkelijk versteld! Zelfs de eerste letter van een Naam opnoemen, zonder enig voor-informatie.
Dank voor uw tijd en informatie. Ik zal zeker nogmaals bellen.

5 sterren van De verloren man voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door De verloren man

Heel prettig om mee te praten.
Mijn partner komt op korte termijn terug bij mij. Ben benieuwd.

5 sterren van anoniem voor deze helderziende     Getuigenis voor helderziende door anoniem       
  Copyright © 2008 - 2020
Helderziende.be.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Interessante links | Gratis horoscoop | helderziende worden  
       
     
 
         
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Horoscoop op uw mobiel

 

helderzienden

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online helderzienden
  helderzienden
  helderziende   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel helderziende
  Helderruikend
  helderziende
  Online helderziende
  helderzienden
  Helderziende-helderzienden

Teletekst helderzienden

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Helderziende.be

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen