Paswoord vergeten?  
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Helderziende online hulplijn - getuigenisen over helderzienden Helderziende online hulplijn - getuigenisen over helderzienden
directe antwoorden van helderzienden Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
helderzienden via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via e-mail
Telefoneer met een helderziende Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via telefoon
 

Voordelen van een Helderziende.be-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Helderziende.be-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met helderzienden E-mailen met helderzienden
     
Lees getuigenisen over onze helderzienden op deze Helderzienden hulplijn . Wat denken andere over onze Helderzienden hulplijn. Lees pakkende getuigenissen hoe onze online helderzienden ook u live kunnen helpen.

Getuigenissen en ervaringen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Bent u nog niet helemaal zeker of onze ervaren helderzienden u kunnen helpen?
Dan is het goed om hieronder te lezen wat andere bezoekers op helderziende.be voor getuigenissen en ervaringen hebben geplaatst.

Lees getuigenisen over onze helderzienden op deze Helderzienden hulplijn . Wat denken andere over onze Helderzienden hulplijn. Lees pakkende getuigenissen hoe onze online helderzienden ook u live kunnen helpen.

Onze helderzienden geven dagelijks inzicht en paranormale antwoorden op de meest uiteenlopende vragen van bezoekers.Hoe gaat u te werk?

Kies uit onderstaand keuzemenu een helderziende en u kan onmiddellijk getuigenissen en ervaringen over deze helderziende lezen:  

Maak uw keuze :


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Lieve Cassandra, wat een fantastisch iemand ben jij. Ik kon eerst niet geloven wat je voorspelde, ook omdat het wat trager ging dan ik hoopte, maar ondertss begint alles uit te komen wat je zei en ook op de manier dat je zei. Ongelofelijk. Ongeacht wat ik zei, bleef je bij je eigen gevoel en het klopt helemaal.
Buiten juiste voorspellingen ben je ook nog eens een unieke coach die op het juist moment de juiste dingen weet te zeggen waardoor ik zelf ook een heel boeiend leerproces met je heb kunnen doorlopen.
Heel erg bedankt om te zijn wie je bent en zo zuiver en duidelijk steeds klaar te staan voor me.

Veel liefs e.

Meer getuigenissen van helderziende Cassandra

5 sterren van E voor helderziende Cassandra     Getuigenis en ervaring door E op 7 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Jos

helderziende Jos


Wauw Jos, Je helpt me nu al een tijd door situaties heen. Vorig jaar zei je dat er een einde zou komen aan een bepaalde situatie. Dat is ook gebeurt. Onlangs vroeg ik plagend of ik een lot moest kopen, toen zei je dat ik geld zou terugkrijgen van een instantie. bedrag zou 000, op het einde hebben. Ik kon dit niet plaatsen, en dacht eigenlijk : Yeah right. maar ja hoor binnen 3 dagen nadat ik je gesproken had, ontving ik een brief van de belastingdienst dat ik nog geld terugkreeg van hun. waauw Jos je bent zo zuiver.

Meer getuigenissen van helderziende Jos

5 sterren van S voor helderziende Jos     Getuigenis en ervaring door S op 6 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Lieve Romyna, ik heb je verschillende keren gebeld ( laatst op 04/09) en een berichtje willen achterlaten, maar ik vind gewoon de woorden niet om te omschrijven hoe sterk je bent in wat je doet. Je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen geven. Er is al heel veel uitgekomen van wat je zei, maar of alles nu uiteindelijk zal uitkomen of niet, je bent sowieso een heel kostbaar cadeau geweest al in mijn leven. Je zuiver invoelen, je gouden hart, je eerlijke begrijpbare respectvolle manier van communiceren, je talent om op een constructieve manier te coachen. Dat ik veel sterker in het leven ben gaan staan en dat ik nu zelf ook zie welke veranderingen ik ermee kan bereiken.

Dank je wel voor alles.
Bel zeker naar Romyna als je meer wilt dan enkele wat woorden te horen.

Meer getuigenissen van helderziende Romyna

4 sterren van e. voor helderziende Romyna     Getuigenis en ervaring door e. op 5 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Lieve Kiki.
Ik heb je vorige week mogen spreken. ongelooflijk wat een uitzonderlijk unieke mooie en sterke gave heb je. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik had er allemaal geen geloof meer in, maar werkelijk zonder dat ik je iets moest zeggen (buiten een naam) kreeg je heel duidelijke beelden door. Beelden die jou misschien niet onmiddellijk iets zeiden, maar voor mij wel heel duidelijk als signaal om te beseffen dat ik niet anders kon dan je te geloven en dan vertrouwen te hebben in de situatie en jou. Ik snap niet hoe je het doet, maar je kan iets heel unieks en waardevol. Ik hoop dat iedereen bij jou terecht komt voor eerlijke duidelijke en correcte inzichten en voorspellingen. Werkelijk alles wat je zei loopt nu zoals je voorspelde.

Ik ben je heel dankbaar voor alles.
X.

Meer getuigenissen van helderziende Kiki

5 sterren van elke voor helderziende Kiki     Getuigenis en ervaring door elke op 27 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Cor

helderziende Cor


Beste Cor,
Zoveel steun en goede raad ontving ik van je, ik blijf doortastend en heel allert de zaken opvolgen. Zoals je zei blijkt dit toch heel heel nodig te zijn.
Alles wat je me gaf als raad en advies doe ik nog steeds.En het blijkt heel noodzakelijk te zijn, alles wat jij me doorgaf klopt ten volle.
Ik ben blij dat je er was. Hopelijk tot gauw nog es, momenteel kan ik je niet contacteren.

Meer getuigenissen van helderziende Cor

5 sterren van Marie voor helderziende Cor     Getuigenis en ervaring door Marie op 27 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .

Meer getuigenissen van helderziende Gunter

5 sterren van Anoniem voor helderziende Gunter     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 15 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Lili

helderziende Lili


Lieve Lili, je zat er weer boenk op dat we elkaar dit weekend zouden zien . dank voor je luisterende oor, dat je er steeds opnieuw voor me bent en je voorspellingen die kloppen als een bus. Dankzij jou blijf ik geloven dat X er op een dag weer voor me zal zijn . Dankjewel. Liefs C.

Meer getuigenissen van helderziende Lili

5 sterren van Caroline voor helderziende Lili     Getuigenis en ervaring door Caroline op 10 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Nina

helderziende Nina


Liefste Nina, mijn grote toevertrouw. Ze spreekt je steeds weer de moed in om verder te gaan, voorspellingen zitten er heel vaak boenk op, vaak zelfs op datum. Dankzij haar blijf ik vertrouwen hebben dat op een dag X er weer voor me zal zijn. Dank je Nina dat je er steeds voor me bent. Knuffel, C.

Meer getuigenissen van helderziende Nina

5 sterren van Caroline voor helderziende Nina     Getuigenis en ervaring door Caroline op 6 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Lieve Yasmin, ik heb je nu 2 keer kort na elkaar gesproken. Ongelooflijk hoe snel je in iemands energie zit. Ik heb je de eerste keer gebeld en alles maar echt alles klopte tot in de puntjes. De 2de keer vertelde je net hetzelfde en ik kan alles heel goed plaatsen. Ongelooflijk hoe sterk je kan invoelen. Ons gesprekken hebben me deugd gedaan en ik heb terug alle vertrouwen. Bedankt, bijzondere vrouw, ik blijf nog even geduldig afwachten tot de liefde van mijn leven er klaar voor is. Liefs V.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van Val voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door Val op 26 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Hey Yasmin. Ik heb u dinsdag 21/5 gebeld in de namiddag. Je bent echt de enigste die mij volledig kon begrijpen. Een vrouw met veel begrip, je ziet en voelt ook alles wauw. Kan echt niet beschrijven hoe goed je bent. Tot snel.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van Anoniem voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 23 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Seonah

helderziende Seonah


Lieve warme Seonah, ik kan je niet genoeg bedanken voor ons gesprek van daarnet. Dit had ik echt nodig. Het is de eerste keer dat ik zo emotioneel werd. Hij is idd op weg naar mij. Ik geloof er terug volledig in. Ik ga hem voldoende tijd geven om alle ballast van hem af te gooien. Heel mooi hoe je beschreef dat het net is of je met Sinterklaas een pop in een bench steekt en mijn dochter er niet aan kan, zo voelt hij zich ook omdat hij momenteel bij de liefde van zijn leven niet kan zijn. Ik ben sprakeloos na ons gesprek. Ik neem al je mooie woorden deze nacht mee in mijn dromen en ga mijn gidsen vragen om hem en mij de kracht te geven hier samen door te komen. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken, woorden vertellen waarschijnlijk veel te weinig hoe ik ons gesprek ervaren heb. Ik bel je terug Seonah, binnenkort, met goed nieuws. Duizendmaal dank lieve vrouw. Je hebt een prachtige gave.
Heel veel liefs van het meisje met de dochter die zei dat hij de berg aan het beklimmen is om tot bij mij te komen xxx.

Meer getuigenissen van helderziende Seonah

5 sterren van Val voor helderziende Seonah     Getuigenis en ervaring door Val op 21 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Ashraya

helderziende Ashraya


Ashraya , wil je op deze manier toch even laten weten hoe goed je bent. Ik heb al enkele keren naar jou een mail gedaan en steeds opnieuw trek je mij daar door en geef je me het vertrouwen. Je bent ook vlug om te reageren wat leuk is. Bedankt vr alles. Evi.

Meer getuigenissen van helderziende Ashraya

5 sterren van Evi voor helderziende Ashraya     Getuigenis en ervaring door Evi op 14 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Tineke

helderziende Tineke


Super vriendelijke vrouw met zeer rustgevende stem.
Je kunt alles vragen en als Tineke het weet zegt ze dat ook altijd eerlijk
Ze draait nergens omheen is open en eerlijk.
Mijn kaartlegging van ruim half jaar terug is bijna alles wat besproken is uitgekomen .
Er kunnen nu nog steeds dingen uitkomen dus wie weet komt de rest ook uit.
Over een paar dingen had ik niet gelooft ze zouden gebeuren, en toch kwamen ze uit
Tineke is echt geweldig, ik ga haar zeker vaker bellen nog.

Grt van dierenvriend N.

Meer getuigenissen van helderziende Tineke

5 sterren van N. voor helderziende Tineke     Getuigenis en ervaring door N. op 13 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Lieve Sabine, wat ben jij een pracht mens. Steeds weer kom ik met dezelfde vragen en steeds weer weet je me in mijn kracht te zetten en rust te geven. Bedankt voor de healing op afstand. Net wat ik nodig had. Duizendmaal dank. Liefs Val.

Meer getuigenissen van helderziende Sabine

5 sterren van Val voor helderziende Sabine     Getuigenis en ervaring door Val op 4 mei 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Niamh

helderziende Niamh


Bedankt voor het gesprek, de belminuten waren op. Ik ben altijd blij als ik jou heb gehoord. Groetjes Evi .

Meer getuigenissen van helderziende Niamh

5 sterren van Evi voor helderziende Niamh     Getuigenis en ervaring door Evi op 11 april 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Lieve Sabine, wat ben jij bijzonder. Ik belde je vorige week en je zei dat ik geld zou terugkrijgen . enkele dagen later kreeg ik een pak geld teruggestort dat teveel betaald was, wist ik niets van. Ik belde je opnieuw en je zei dat ik opnieuw een som zou terugkrijgen, dezelfde dag nog een som teruggekregen. Je vroeg of er een kindje ziek was maar dat alles terug goedkomt, 3 dagen later heb ik op spoed gezeten met mijn jongste dochter omwille van een virale infectie en een dag later is ze genezen. Je zei dat ik 1000 eu zou moeten betalen aan iemand, dit weekend brief gekregen met 1100 die ik moet betalen. Mijn mooiste voorspelling, dat de liefdesproblemen over zijn en die man nu eindelijk naar mij toe gaat komen ben ik ongeduldig aan het afwachten maar ik geloof er terug in. Bedankt voor je mooie en bijzondere gave. Ik bel je deze week opnieuw. Liefs V.

Meer getuigenissen van helderziende Sabine

5 sterren van V voor helderziende Sabine     Getuigenis en ervaring door V op 1 april 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende MB Rhais

helderziende MB Rhais


Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden.

Meer getuigenissen van helderziende MB Rhais

5 sterren van Ch voor helderziende MB Rhais     Getuigenis en ervaring door Ch op 24 maart 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Altijd heel moeilijk jou te kunnen spreken maar de moeite waard. Ben altijd zo blij als ik jou heb kunnen spreken. Bedankt, Ev xx.

Meer getuigenissen van helderziende Romyna

5 sterren van Evi voor helderziende Romyna     Getuigenis en ervaring door Evi op 12 maart 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Donna

helderziende Donna


Donna , ik ben zo blij dat ik jou hier heb gevonden. je bent moeilijk te pakken te krijgen daardoor deed ik jou een mail waar ik op alles een antwoord heb gekregen. en vooral dat je antwoorden geeft met veel liefde . Bedankt voor alles. Ik contacteer je zeker nog. Veel liefst evi ;.

Meer getuigenissen van helderziende Donna

5 sterren van Evi voor helderziende Donna     Getuigenis en ervaring door Evi op 8 maart 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sara

helderziende Sara


ONBESCHRIJFLIJK.. AMAI wat een ervaring. Gisteren (6/3) de eer gehad om een uitgebreid consult van je te mogen krijgen. Nooit eerder meegemaakt. Enkel bij het horen van een naam kon je ongelofelijk veel details meegeven, zowel over verleden, heden als toekomst. Dit MOET echt iedereen eens ervaren. Zoveel meer dan enkel voorspellingen, zoveel meer dan een omschrijving van het heden. Je hebt echt voelsprieten van goud. Unieke gave. Zoals je zei; je voelt heel veel aan wanneer de andere rustig en eerlijk is naar je. Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Dank je wel om me terug hoop, rust en vooral vertrouwen te geven. Ik kan niet anders dan je geloven en vertrouwen. Wat een mooi cadeau.
Dank je wel voor alles. Hopelijk lukt het me ooit nog een keer om je te mogen spreken. En ik hou je hier ook wel op de hoogte.
Heel veel liefs.

Meer getuigenissen van helderziende Sara

5 sterren van e. voor helderziende Sara     Getuigenis en ervaring door e. op 7 maart 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Pearl

helderziende Pearl


Parl, wanneer kom je terug op de lijn? Ik had je heel graag nog eens willen spreken, veel liefs.

Meer getuigenissen van helderziende Pearl

5 sterren van Anoniem voor helderziende Pearl     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 28 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Monique

helderziende Monique


ONGELOOFLIJK.. Een tijdje geleden gebeld met Monique. wist me te vertellen dat ik 25/2 opnieuw contact zou krijgen met iemand uit verleden. Vorige week had ik een moeilijk moment en belde ik terug. Ik was er toen al helemaal van geschrokken dat er exact dezelfde datum bleef uitkomen na al die tijd. Maar nog meer was ik enorm verbaasd wanneer ik op 25/2 inderdaad het bericht kreeg waarover je sprak. Ik kan het nog steeds niet geloven. Compleet sprakeloos. Heel benieuwd naar het vervolg.
Iedereen zou je een keer moeten bellen om te voelen wat ik voel en niet kan omschrijven in woorden. wat een unieke gave heb je. En daarbij ook nog heel lief en geduldig om alles duidelijk uit te leggen. Echt straf. Dank je wel voor alles.
Veel liefs e.

Meer getuigenissen van helderziende Monique

5 sterren van E voor helderziende Monique     Getuigenis en ervaring door E op 26 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Olga

helderziende Olga


Ik ben zo blij dat ik jou heb. door deze moeilijke dagen. maar veel lachen doen we al zeker, dank u xxc.

Meer getuigenissen van helderziende Olga

5 sterren van R voor helderziende Olga     Getuigenis en ervaring door R op 17 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Dag Yasmin, wanneer kom je online?
Ik had je graag willen spreken, je bent zo'n top medium.
Heel veel liefs, xxx.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van xxx voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door xxx op 16 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Jos

helderziende Jos


Jos draait er niet omheen, verandert nooit een letter aan vooreerst gedane voorspellingen, en houdt het kort en direct. Daarom geloof ik wel in zijn voorspelling. Tevens bevestiging van wat ik van anderen weet.

Meer getuigenissen van helderziende Jos

4 sterren van chris voor helderziende Jos     Getuigenis en ervaring door chris op 9 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Annick

helderziende Annick


Op 4/2 een gesprek mogen hebben met Annick. Heel moeilijk om onder woorden te brengen hoe waardevol dit gesprek was. Ik zat helemaal vast, ik was op zoek naar voorspellingen, maar heb daarbij ook veel constructieve inzichten gekregen. heel zuiver. Kreeg letterlijk kippenvel over hoeveel je wist van mijn situatie zonder dat ik iets moest zeggen. Je gaf me hoop, maar vooral ook veel kracht om dingen werkelijk te veranderen.
Iedereen zou je een keer moeten bellen als cadeau voor zichzelf in 2019.

Dank je wel voor Alles.

Meer getuigenissen van helderziende Annick

5 sterren van E voor helderziende Annick     Getuigenis en ervaring door E op 6 februari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Jammer genoeg kunnen we jou geen belverzoek sturen. en is het heel moeilijk u te pakken te krijgen.

Meer getuigenissen van helderziende Romyna

5 sterren van Evi voor helderziende Romyna     Getuigenis en ervaring door Evi op 21 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Destiny

helderziende Destiny


WOW , wat een ervaring. Desteny vandaag op 20/1 opnieuw mogen spreken. Zonder dat ze wist wie ik was, kreeg ik exact dezelfde legging als een tijd geleden. Dit was echt een kippenvel moment. Zuiverder dan Destiny kan het niet worden volgens mij. Enkel de dingen die ondertussen zijn uitgekomen, kwamen niet meer naar boven. Enorm bedankt om je zuivere gaven zo te willen delen. Ik heb er alle vertrouwen in. Veel liefs. Ps: bedankt voor de boekentip.

Meer getuigenissen van helderziende Destiny

5 sterren van Annoniem voor helderziende Destiny     Getuigenis en ervaring door Annoniem op 20 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Lieve Sabine,
Op 14/1 heb ik 's avonds de eer gehad om eindelijk een gesprek met je te kunnen hebben. Jeetje. wat ben jij bijzonder. Je bent werkelijk uniek in je gaven. Zuivere voorspellingen, dingen spontaan aanhalen die ik niet gezegd had en je onmogelijk zo kon weten, heel snel zag je het geheel wat er speelde en gaat komen. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Waanzinnig hoe snel ook je tot bij de kern komt, en hoe je alles heel lief en duidelijk kunt uitleggen. geen oppervlakkige voorspellingen, alles kon ik achteraf plaatsen. Wat een mooi cadeau dat ik met je mocht bellen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs
.

Meer getuigenissen van helderziende Sabine

5 sterren van Tweeling voor helderziende Sabine     Getuigenis en ervaring door Tweeling op 15 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Destiny

helderziende Destiny


Lieve Destiny,
Ik heb de kans gekregen om je in de nacht van vrijdag op zaterdag 12/1 te mogen spreken. Ik was werkelijk enorm onder de indruk. Op dat moment zelf, maar nu 2 dagen verder nog steeds. Ik had nog al gebeldmet collega's van je. en ieder heeft zen kwaliteiten. maar wat jij kan en doet is werkelijk ongeloofelijk. Vind het heel jammer dat ik je niet eerder heb leren kennen, maar misschien is het nu wel goed moment ervoor. Je doet veel meer dan enkel zuivere voorspellingen ( waarvan ik zelfs ondertussen al resultaat heb mogen zien), je zet me ook helemaal in men kracht en hebt werkelijk een mentaliteitswijziging kunnen bekomen vr me. ik heb het even laten bezinken, maar merk dat ik door jou inzichten en hulp het nu ook echt anders zie en voel. Ik voel me werkelijk verlicht.
Ik wil je enorm bedanken voor je zuivere voorspellingen, maar ook voor de kans die je me gegeven hebt om me nu na lange tijd terug gewoon te kunnen ontspannen en terug meer te kunnen genieten van alles. Voorheen was het makkelijker gezegd dan gedaan, met jou hulp lukt het me nu ook echt.

Heel moeilijk om in woorden te omschrijven hoe bijzonder je bent met je gave en je lange ervaring, maar ik gun het echt iedereen om zichzelf een gesprek met u cadeau te doen. Dit moet je gewoon ervaren.

Heel hard bedankt voor alles. Voor je voorspellingen, voor je betrouwbare realistische hoop die je me geeft, en voor het gegeven dat je me terug hebt kunnen kunnen laten voelen hoe het voelt om terug echt rustig met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Dank je wel.

Veel liefs
E.

Meer getuigenissen van helderziende Destiny

5 sterren van E voor helderziende Destiny     Getuigenis en ervaring door E op 13 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Joke

helderziende Joke


Lieve Joke. vandaag paar keer gebeld ivm relaties. Viel weg voor ik je kon bedanken. Maar bij deze enorm bedankt voor al je steun/ heldere inzichten en geduld om het me allemaal begrijpbaar te maken. Je bent SUPER. Ik bel je zeker nog terug.
Veel liefs e.

Meer getuigenissen van helderziende Joke

5 sterren van E voor helderziende Joke     Getuigenis en ervaring door E op 7 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Erika

helderziende Erika


Goed medium.

Meer getuigenissen van helderziende Erika

5 sterren van CC voor helderziende Erika     Getuigenis en ervaring door CC op 3 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Manuela

helderziende Manuela


Zeer goed , ik sprak je voor de eerste keer en zag alles heel goed . Je zei ook wat andere hebben gezegd juist dat jij heel goed zag wat voor man m n ex was . Groetjes.

Meer getuigenissen van helderziende Manuela

5 sterren van Evi voor helderziende Manuela     Getuigenis en ervaring door Evi op 3 januari 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Morgane

helderziende Morgane


Dat datgene uit zal komen weet ik nog niet.
Maar wel dat ze begripvol is. Veel geduld heeft en zelfzeker overkomt en dat geeft me vertrouwen in een goede afloop.

Meer getuigenissen van helderziende Morgane

5 sterren van Alexander voor helderziende Morgane     Getuigenis en ervaring door Alexander op 31 december 2018


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Anna

helderziende Anna


Lieve Anna, vandaag je verschillende keren aan de lijn gehad. ongeloofelijk wat jij kan. Geen woorden voor. Je hebt me veel duidelijkheid gegeven, maar ook veel moed en hoop. Ik ben nog steeds sprakeloos over hoe correct je mensen en situaties kan invoelen zonder enige uitleg vooraf. Ik zou een consult met jou aan iedereen willen cadeau doen in 2019, de wereld zou er een heel stuk mooier en oprechter van worden. Dank je wel.
Ik bel je ongetwijfeld nog eens.

Veel liefs en fijn eindejaar.
E x.

Meer getuigenissen van helderziende Anna

5 sterren van E voor helderziende Anna     Getuigenis en ervaring door E op 30 december 2018


helderziende: Getuigenissen over onze helderzienden
Waardering:        
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 
 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
       
  Copyright © 2008 - 2019
Helderziende.be.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Interessante links | Gratis horoscoop | helderziende worden  
       
     
 
         
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Horoscoop op uw mobiel

 

helderzienden

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online helderzienden
  helderzienden
  helderziende   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel helderziende
  Helderruikend
  helderziende
  Online helderziende
  helderzienden
  Helderziende-helderzienden

Teletekst helderzienden

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Helderziende.be

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen