Paswoord vergeten?  
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord Home  |  Getuigenissen   |  Kwaliteit   |  E-mail Consult   |  Telefoon Consult   |  Foto Reading   |  Contact   
 

Paranormale Hulplijn, ontvang direct antwoord

Helderziende online hulplijn - getuigenisen over helderzienden Helderziende online hulplijn - getuigenisen over helderzienden
directe antwoorden van helderzienden Ontvang betrouwbare en directe antwoorden op al uw vragen
helderzienden via e-mail Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via e-mail
Telefoneer met een helderziende Ontvang paranormale antwoorden van helderzienden via telefoon
 

Voordelen van een Helderziende.be-account

4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading 4 minuten gratis bellen bij eerste kredietoplading gratis Helderziende.be-account aanmaken
veilig betalen Veilig betalen, goedkoper bellen
geen 0900 lijnen Bellen via lokaal nummer
E-mailen met helderzienden E-mailen met helderzienden
     
Lees getuigenisen over onze helderzienden op deze Helderzienden hulplijn . Wat denken andere over onze Helderzienden hulplijn. Lees pakkende getuigenissen hoe onze online helderzienden ook u live kunnen helpen.

Getuigenissen en ervaringen van onze bezoekers


Wat vinden onze bezoekers van onze helderzienden?

Bent u nog niet helemaal zeker of onze ervaren helderzienden u kunnen helpen?
Dan is het goed om hieronder te lezen wat andere bezoekers op helderziende.be voor getuigenissen en ervaringen hebben geplaatst.

Lees getuigenisen over onze helderzienden op deze Helderzienden hulplijn . Wat denken andere over onze Helderzienden hulplijn. Lees pakkende getuigenissen hoe onze online helderzienden ook u live kunnen helpen.

Onze helderzienden geven dagelijks inzicht en paranormale antwoorden op de meest uiteenlopende vragen van bezoekers.Hoe gaat u te werk?

Kies uit onderstaand keuzemenu een helderziende en u kan onmiddellijk getuigenissen en ervaringen over deze helderziende lezen:  

Maak uw keuze :


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yellow

helderziende Yellow


Lieve Yellow,

Ik heb de eer gekregen om je op 22/06 te mogen spreken. Je bent niet de eerste die ik bel, maar wel degene waarvan ik het meest onder de indruk ben. Er zijn verschillende personen hier met hele sterke en mooie gaven, maar jij lijkt ze allemaal in 1 persoon te hebben. Ik kan gewoon niet met woorden omschrijven wat voor een grote impact je hebt gehad op me en hoe sterk en zuiver je bent in wat je doet. Alleen al met je te mogen bellen, was achteraf gezien een hele geruststelling voor me omdat ik dit zie als een teken dat het allemaal wel goed komt voor me. Hetgeen je zei en de manier waarop je alles kon duiden, maakt dat ik zelf niet eens kon twijfelen aan wat je zei. Alles klopte gewoon qua gevoel en de puzzelstukjes vielen eindelijk in elkaar na een hele lange zoektocht. Ik vroeg naar een bepaalde situatie, maar je hebt me zoveel meer geleerd en me terug de rust gegeven die ik al heel lang kwijt was. Straf hoe je zonder enige voorinformatie onmiddellijk wist wat er speelde.
Iedereen zou jou eens moeten bellen om te ervaren wat ik niet naar waarde kan omschrijven hier. Bellen met jou is een heel waardevol cadeau om aan jezelf te geven.

Alleen maar veel respect voor je. Ik kijk uit naar een volgend gesprek.

De tweeling die fan is van je komende tv programma :-D.

Meer getuigenissen van helderziende Yellow

5 sterren van Tweeling voor helderziende Yellow     Getuigenis en ervaring door Tweeling op 23 juni 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Soraya

helderziende Soraya


Wat een leuk gesprek, je wist veel en gaf me een mooi advies. Dank je 5 sterren van mij.

Meer getuigenissen van helderziende Soraya

5 sterren van D voor helderziende Soraya     Getuigenis en ervaring door D op 22 juni 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Dania

helderziende Dania


Lieve Dania,

Sinds een hele tijd geleden moest ik opnieuw denken aan dingen die je in het verleden verteld hebt, en net op dat moment nog eens gekeken hier en was je er ineens ook. Heel blij dat ik je vandaag opnieuw heb mogen spreken. Ongeloofelijk hoeveel je aanvoelt zonder ook maar iets te zeggen. Dit doe je gewoon keer op keer. Hele straffe dame jij.
Je voorspelde heel wat mooie veranderingen voor de zomerperiode voor me. Ik hou je zeker op de hoogte. Dank je wel dat je er weer bent en voor je eerlijke en bruikbare inzichten. Tot snel xxx.

Meer getuigenissen van helderziende Dania

5 sterren van Annoniem voor helderziende Dania     Getuigenis en ervaring door Annoniem op 8 juni 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gazali

helderziende Gazali


Gazali je zei me gisteren precies hoe ik mijn sms moest formuleren naar hem toe maar wat heel apart is, je zei me ook hoe hij zou reageren hierop en idd het is tot in detail uitgekomen. Ik blijf fan en jij blijft me verbazen met jouw gave, hoe jij precies de energien van anderen kan aanvoelen en kan omschrijven verleden, heden en toekomst, magnifique. Dankjewel lieve man.

Meer getuigenissen van helderziende Gazali

5 sterren van Anoniem voor helderziende Gazali     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 22 mei 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gazali

helderziende Gazali


Gazali dit wil ik jou toch mede delen hoor, alles wat je gisteren zei is uitgekomen tot in het allerkleinste detail. Jezus. Hoe kan dit. Je hebt me begeleid in het schrijven van de brief en ik vertel je met vreugde dat het positief ontvangen is, alles wat je zei over zijn energie en gedachten heeft hij ook bevestigd. Ik ben fan.

Meer getuigenissen van helderziende Gazali

5 sterren van Anoniem voor helderziende Gazali     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 13 mei 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Noura

helderziende Noura


Is zeer goed in haar voorspellingen en een echte aanrader. M.b.t.g, werk zat ze absoluut goed en voor de rest wachten we nog af. Is zeker de moeite waard om geconsulteerd te worden.

Meer getuigenissen van helderziende Noura

5 sterren van Fons voor helderziende Noura     Getuigenis en ervaring door Fons op 8 mei 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Leane

helderziende Leane


Leane heeft het inzicht dat ik ook al vermoedde. Goed verwoord en me daarmee een hart onder de riem gestopt (of omgekeerd). Dank je wel.

Meer getuigenissen van helderziende Leane

4 sterren van Chris voor helderziende Leane     Getuigenis en ervaring door Chris op 11 april 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Lili

helderziende Lili


Hallo Lili, je zei onlangs dat er geld naar me toe zou komen, had zelf geen idee wat of hoe. Wel je had weer een keertje gelijk, zoals zovele keren. Vandaag brief ontvangen dat ik nog recht heb op een premie anno 2017, had daar geen benul van. Je bent geweldig. Zoveelste maal juist dus ik blijf vertrouwen hebben in wat je me zegt met een lach naar de liefde. Dankjewel, een trouwe beller.

Meer getuigenissen van helderziende Lili

5 sterren van trouwe beller voor helderziende Lili     Getuigenis en ervaring door trouwe beller op 1 april 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende May Kensley

helderziende May Kensley


Ik heb jou al eerder gebeld en wilde je nog zeggen dat alles wat je me vertelde al is uitgekomen. Dankjewel voor jou duidelijke consult van vandaag . Je kon zelfs zien waar de persoon waarover ik sprak nu mee bezig is. Je hebt me duidelijk laten inzien wat zijn bedoeling met mij is en waarom hij zich zo gedraagt. Ik twijfelde al zo lang aan zijn oprechtheid en je hebt al mijn twijfels ineens weg genomen. Ik ben u zo dankbaar Roos .

Meer getuigenissen van helderziende May Kensley

5 sterren van Roos voor helderziende May Kensley     Getuigenis en ervaring door Roos op 1 april 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sarina

helderziende Sarina


Lieve Sarina, ik viel weg op 28/3 nog voor ik je kon bedanken. Maar wou toch even laten weten hoe bijzonder ik je vind. Ik kan niet beschrijven hoe uniek, sterk, zuiver en correct jij bent en dingen doorkrijgt. Kippenvel - moment vanaf eerste minuut. Je omschrijft exact wat bij me speelt zonder dat ik ook maar iets meer dan men naam of mijn foto heb laten zien. Ik kan gewoon niet anders dan je geloven en je vertrouwen. Alleen al met je sterke gaves heb je me veel rust gegeven in heel deze situatie.
Ik ga je zeker nog bellen over enkele weken.

Ik hoop dat iedereen deze mooie waardevolle ervaring mag meemaken met je. Je hebt me een heel kostbaar geschenk gegeven hiermee.
Dank je wel.

Veel liefs.

Meer getuigenissen van helderziende Sarina

5 sterren van E. voor helderziende Sarina     Getuigenis en ervaring door E. op 28 maart 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunther bedankt om mij te begeleiden. Jij was degene die mij in mezelf deed geloven om deze stap te zetten.

Meer getuigenissen van helderziende Gunter

5 sterren van K voor helderziende Gunter     Getuigenis en ervaring door K op 29 februari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Lili

helderziende Lili


Lieve Lili, een tijdje terug had ik een kleine aanrijding met de wagen. Je zei dat ik geen gevolgen ging hebben voor me. Na enige tijd meldde de tegenpartij dat ze de documenten toch bij de verzekering gingen binnenbrengen. Ik was dus zeer teleurgesteld. Echter nu, een 3mnd later, krijg ik bericht van de verzekering dat de tegenpartij akkoord gaat met een rug-aan-rug regeling, dit wil zeggen ieder betaald zijn eigen schade. Je had dus wel gelijk. Net zoals zovele keren. Een echte topper. Bij deze wil ik je dan ook bedanken voor al de steun die je me al geboden hebt en ik blijf geloven in mijn grootste hoop die volgens jou zal uitkomen. Liefs een heel frequente beller en grote fan, C.

Meer getuigenissen van helderziende Lili

5 sterren van C. voor helderziende Lili     Getuigenis en ervaring door C. op 7 februari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Salina

helderziende Salina


Salina, WOW ONGELOFELIJK. Ik bel je al een tijdje en steeds blijf je me verbazen met je sterke gaven en met je skills als coach. Soms verlies ik de moed even zoals gisteren 26/01, maar je blijft blij je standpunt. Op een gegeven moment ging het over werken met paarden en zonder dat je er iets van kon weten haalde je spontaan een oude blessure van haar aan. Het ging niet eens over gezondheid, maar je wist wel het juist been en de blessure. Ik vermeld dit even omdat dit voor mij mijn teken was dat ik moet blijven vertrouwen op je. Heel straf dat je net op zo een moment zo iets doorkrijgt om me toch weer dat extra beetje moed te kunnen geven wanneer ik twijfel. Heeft me heel sterk geraakt.
Bedankt dat je je gaven op deze manier met ons wilt delen.

Je bent echt uniek in wat je doet.

Veel liefs.

Meer getuigenissen van helderziende Salina

5 sterren van Annoniem voor helderziende Salina     Getuigenis en ervaring door Annoniem op 27 januari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Salina

helderziende Salina


Lieve Salina, ik bel je al een hele tijd, en wil al lang een reactie achter laten voor je, maar ik vind nog steeds de woorden niet om te omschrijven hoe uniek, zuiver en compleet je bent. Jij hebt de gouden voelsprieten en het gouden hart. Niet alleen kan je steeds de situatie heel duidelijk, correct en eerlijk omschrijven, je bent ook de coach die niemand ooit zal vergeten. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe goed je bent, maar ik hoop dat iedereen zichzelf het kostbare cadeau doet om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat jij mensen hun leven kan veranderen zoals er maar weinig kunnen. Ik ben na al die tijd nog steeds zeer dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen en waar ik ben geraakt dankzij jou.
Veel liefs e xxx.

Meer getuigenissen van helderziende Salina

5 sterren van e. voor helderziende Salina     Getuigenis en ervaring door e. op 23 januari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gazali

helderziende Gazali


Wanneer je in alle eerlijkheid een correct consult wilt waar je werkelijk iets van leert en heldere juiste inzichten krijgt MOET je bij Gazali zijn.
Dank je wel voor ALLES, keer op keer.
Dankbaar dat ik je op 22/1 opnieuw mocht spreken. Excuses voor de enthousiaste hond op het einde.

Meer getuigenissen van helderziende Gazali

5 sterren van E voor helderziende Gazali     Getuigenis en ervaring door E op 22 januari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Tabitha

helderziende Tabitha


Dankjewel, Tabitha voor het aangename gesprek van hiernet. Je zegt de dingen zoals je ze ziet en dat is fijn. Je vertelt hetzelfde als je collega?s, dat geeft vertrouwen. Benieuwd naar je voorspellingen, ik hou je zeker op de hoogte. Lieve Grtjes C.

Meer getuigenissen van helderziende Tabitha

5 sterren van Caroline voor helderziende Tabitha     Getuigenis en ervaring door Caroline op 20 januari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Lisa

helderziende Lisa


Hallo Lisa, ik had je deze namiddag aan de lijn. Je zei dat ik voor morgen nog iets zou horen van X.wel inderdaad ik heb deze namiddag een berichtje van hem ontvangen. Je zat er helemaal boenk juist op. Dankjewel voor al je adviezen en luisterend oor. C.

Meer getuigenissen van helderziende Lisa

5 sterren van C. voor helderziende Lisa     Getuigenis en ervaring door C. op 19 januari 2020


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


You are not only my christmas present. but a once in a lifetime gift. Geen woorden voor hoe kostbaar je bent met je voelsprieten van goud. Ik ken je al een hele tijd, je helpt me iemand te worden die ik wil zijn ondanks de moeilijke weg die ik al heb moeten afleggen om hier te komen. Ik heb je op 24-12 opieuw mogen spreken. Spreken met jou is een cadeau wat iedereen zichzelf zou moeten geven.
Dank je wel voor ALLES xxx.

Meer getuigenissen van helderziende Cassandra

5 sterren van Annoniem voor helderziende Cassandra     Getuigenis en ervaring door Annoniem op 24 december 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sellena

helderziende Sellena


Lieve Sellena, op 9/12 de kans gekregen om je te mogen leren kennen. Geen woorden om te omschrijven hoe uniek en straf je bent. Als voelsprieten van goud bestaan, heb jij ze. Ik ben sterk onder de indruk wat je allemaal kon invoelen zonder ik maar iets moest zeggen. Ik kon zelfs niets zeggen, sprakeloos van hoe zuiver je gaves zijn. Je bracht rust, liefde, veel duidelijkheid en tips. Onmogelijk om geen vertrouwen te hebben in je, je zag dingen die niemand anders wist en het klopte volledig.
Ik zou iedereen aanraden om zichzelf het kostbare cadeau te doen om je zeker een keer te bellen.

Dank je wel voor ALLES.
Liefs.

Meer getuigenissen van helderziende Sellena

5 sterren van E. voor helderziende Sellena     Getuigenis en ervaring door E. op 11 december 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Roos

helderziende Roos


Roos helpt me al maanden met de verzoening naar een ex toe. Haar opvattingen omtrent karakters, emoties en bedoelingen van mensen zijn knal raak. Ze is zeker de beste helderziende die ik al heb geraadpleegd.

Meer getuigenissen van helderziende Roos

5 sterren van Christophe voor helderziende Roos     Getuigenis en ervaring door Christophe op 5 december 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Sabine

helderziende Sabine


Lieve Sabine, ik heb je afgelopen week opnieuw gebeld; je zei iets ivm een vakantie wat ik absoluut niet kon plaatsen, heel rustig zei je dat ik even moest afwachten en dat het heel snel duidelijk zou worden. Ongelooflijk maar waar, 2 dagen later wordt ik uitgenodigd om mee op vakantie te gaan, zelfs op de manier dat jij zei en in de periode die je zei.
Je hebt het al vaker helemaal correct gehad, maar echt ongelofelijk hoe sterk je mooie gaves zijn.

Dank je wel om deze te willen delen met ons.

Veel liefs xxxe.

Meer getuigenissen van helderziende Sabine

5 sterren van E. voor helderziende Sabine     Getuigenis en ervaring door E. op 18 november 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Krisha

helderziende Krisha


Dank je wel, je zag duidelijke verschillende punten die zich al afspeelden zonder dat je iets kon weten, welkom op de lijn een meerwaarde, veel succes een collega.

Meer getuigenissen van helderziende Krisha

4 sterren van Rita voor helderziende Krisha     Getuigenis en ervaring door Rita op 11 november 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


WOW Yasmin. Op 31/10 de kostbare kans gekregen om je eindelijk te mogen spreken. het viel me al op dat je steeds bezet bent, maar nu snap ik ook helemaal waarom. Hier zijn geen woorden voor. Ik heb
Alvast zeer bedankt voor alles wat je gedaan hebt, voor de rust en vooral het vertrouwen wat ik nu echt kan voelen en de juiste voorspellingen.
Het was zeker de moeite waard om te blijven proberen tot ik je eindelijk te pakken kreeg.

Dank je wel..
Veel liefs e.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van E. voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door E. op 31 oktober 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Jos

helderziende Jos


Hallo Jos,

dank voor de enorme steun, hopelijk komen U voorspellingen weldra uit
De situatie voelt heel pijnlijk aan.;.

Meer getuigenissen van helderziende Jos

5 sterren van Carine voor helderziende Jos     Getuigenis en ervaring door Carine op 23 oktober 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Liefste Yasmin, wanneer kom je nog eens online? Je bent zo goed in je waarnemingen. Hopelijk gaat alles goed met jou.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van Anoniem voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 1 oktober 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Qikyra

helderziende Qikyra


Liefste Qikyra, via deze weg wil ik je ook nog eens bedanken voor je goeie raad en mooie inzichten. Je ziet de dingen heel zuiver en juist. Kijk uit naar de dag dat die ene voorspelling uit zal komen. Dank voor je steun en toeverlaat. Liefs C.

Meer getuigenissen van helderziende Qikyra

5 sterren van Caroline voor helderziende Qikyra     Getuigenis en ervaring door Caroline op 24 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Cassandra

helderziende Cassandra


Lieve Cassandra, wat een fantastisch iemand ben jij. Ik kon eerst niet geloven wat je voorspelde, ook omdat het wat trager ging dan ik hoopte, maar ondertss begint alles uit te komen wat je zei en ook op de manier dat je zei. Ongelofelijk. Ongeacht wat ik zei, bleef je bij je eigen gevoel en het klopt helemaal.
Buiten juiste voorspellingen ben je ook nog eens een unieke coach die op het juist moment de juiste dingen weet te zeggen waardoor ik zelf ook een heel boeiend leerproces met je heb kunnen doorlopen.
Heel erg bedankt om te zijn wie je bent en zo zuiver en duidelijk steeds klaar te staan voor me.

Veel liefs e.

Meer getuigenissen van helderziende Cassandra

5 sterren van E voor helderziende Cassandra     Getuigenis en ervaring door E op 7 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Jos

helderziende Jos


Wauw Jos, Je helpt me nu al een tijd door situaties heen. Vorig jaar zei je dat er een einde zou komen aan een bepaalde situatie. Dat is ook gebeurt. Onlangs vroeg ik plagend of ik een lot moest kopen, toen zei je dat ik geld zou terugkrijgen van een instantie. bedrag zou 000, op het einde hebben. Ik kon dit niet plaatsen, en dacht eigenlijk : Yeah right. maar ja hoor binnen 3 dagen nadat ik je gesproken had, ontving ik een brief van de belastingdienst dat ik nog geld terugkreeg van hun. waauw Jos je bent zo zuiver.

Meer getuigenissen van helderziende Jos

5 sterren van S voor helderziende Jos     Getuigenis en ervaring door S op 6 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Romyna

helderziende Romyna


Lieve Romyna, ik heb je verschillende keren gebeld ( laatst op 04/09) en een berichtje willen achterlaten, maar ik vind gewoon de woorden niet om te omschrijven hoe sterk je bent in wat je doet. Je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen geven. Er is al heel veel uitgekomen van wat je zei, maar of alles nu uiteindelijk zal uitkomen of niet, je bent sowieso een heel kostbaar cadeau geweest al in mijn leven. Je zuiver invoelen, je gouden hart, je eerlijke begrijpbare respectvolle manier van communiceren, je talent om op een constructieve manier te coachen. Dat ik veel sterker in het leven ben gaan staan en dat ik nu zelf ook zie welke veranderingen ik ermee kan bereiken.

Dank je wel voor alles.
Bel zeker naar Romyna als je meer wilt dan enkele wat woorden te horen.

Meer getuigenissen van helderziende Romyna

4 sterren van e. voor helderziende Romyna     Getuigenis en ervaring door e. op 5 september 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Kiki

helderziende Kiki


Lieve Kiki.
Ik heb je vorige week mogen spreken. ongelooflijk wat een uitzonderlijk unieke mooie en sterke gave heb je. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik had er allemaal geen geloof meer in, maar werkelijk zonder dat ik je iets moest zeggen (buiten een naam) kreeg je heel duidelijke beelden door. Beelden die jou misschien niet onmiddellijk iets zeiden, maar voor mij wel heel duidelijk als signaal om te beseffen dat ik niet anders kon dan je te geloven en dan vertrouwen te hebben in de situatie en jou. Ik snap niet hoe je het doet, maar je kan iets heel unieks en waardevol. Ik hoop dat iedereen bij jou terecht komt voor eerlijke duidelijke en correcte inzichten en voorspellingen. Werkelijk alles wat je zei loopt nu zoals je voorspelde.

Ik ben je heel dankbaar voor alles.
X.

Meer getuigenissen van helderziende Kiki

5 sterren van elke voor helderziende Kiki     Getuigenis en ervaring door elke op 27 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Cor

helderziende Cor


Beste Cor,
Zoveel steun en goede raad ontving ik van je, ik blijf doortastend en heel allert de zaken opvolgen. Zoals je zei blijkt dit toch heel heel nodig te zijn.
Alles wat je me gaf als raad en advies doe ik nog steeds.En het blijkt heel noodzakelijk te zijn, alles wat jij me doorgaf klopt ten volle.
Ik ben blij dat je er was. Hopelijk tot gauw nog es, momenteel kan ik je niet contacteren.

Meer getuigenissen van helderziende Cor

5 sterren van Marie voor helderziende Cor     Getuigenis en ervaring door Marie op 27 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Gunter

helderziende Gunter


Gunther je bent mijn HELD. Dank u dat je me erdoor helpt, je hebt werkelijk een hart van GOUD .

Meer getuigenissen van helderziende Gunter

5 sterren van Anoniem voor helderziende Gunter     Getuigenis en ervaring door Anoniem op 15 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Lili

helderziende Lili


Lieve Lili, je zat er weer boenk op dat we elkaar dit weekend zouden zien . dank voor je luisterende oor, dat je er steeds opnieuw voor me bent en je voorspellingen die kloppen als een bus. Dankzij jou blijf ik geloven dat X er op een dag weer voor me zal zijn . Dankjewel. Liefs C.

Meer getuigenissen van helderziende Lili

5 sterren van Caroline voor helderziende Lili     Getuigenis en ervaring door Caroline op 10 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Nina

helderziende Nina


Liefste Nina, mijn grote toevertrouw. Ze spreekt je steeds weer de moed in om verder te gaan, voorspellingen zitten er heel vaak boenk op, vaak zelfs op datum. Dankzij haar blijf ik vertrouwen hebben dat op een dag X er weer voor me zal zijn. Dank je Nina dat je er steeds voor me bent. Knuffel, C.

Meer getuigenissen van helderziende Nina

5 sterren van Caroline voor helderziende Nina     Getuigenis en ervaring door Caroline op 6 juni 2019


Bezoek de persoonlijke pagina van helderziende Yasmin

helderziende Yasmin


Lieve Yasmin, ik heb je nu 2 keer kort na elkaar gesproken. Ongelooflijk hoe snel je in iemands energie zit. Ik heb je de eerste keer gebeld en alles maar echt alles klopte tot in de puntjes. De 2de keer vertelde je net hetzelfde en ik kan alles heel goed plaatsen. Ongelooflijk hoe sterk je kan invoelen. Ons gesprekken hebben me deugd gedaan en ik heb terug alle vertrouwen. Bedankt, bijzondere vrouw, ik blijf nog even geduldig afwachten tot de liefde van mijn leven er klaar voor is. Liefs V.

Meer getuigenissen van helderziende Yasmin

5 sterren van Val voor helderziende Yasmin     Getuigenis en ervaring door Val op 26 mei 2019


helderziende: Getuigenissen over onze helderzienden
Waardering:        
Uw naam:
E-mailadres:
Niet verplicht

Getuigenis:
Typ de code over:
 
 

12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
       
  Copyright © 2008 - 2020
Helderziende.be.
Microbel | FAQ | Uw privacy | Site index | Interessante links | Gratis horoscoop | helderziende worden  
       
     
 
         
helderziende.be - Helderziende online hulplijn - helderzienden geven live antwoord

Sterrenbeelden

  Sterrenbeeld Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Sterrenbeeld Tweelingen
  Sterrenbeeld Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Sterrenbeelden
  Dagelijkse horoscoop
  Horoscoop op uw mobiel

 

helderzienden

  Paranormaal advies
  Paranormale site
  Paranormaal begaafd
  Online helderzienden
  helderzienden
  helderziende   
  Heldervoelend
  Helderwetend
  Helderhorend
  Spiritueel helderziende
  Helderruikend
  helderziende
  Online helderziende
  helderzienden
  Helderziende-helderzienden

Teletekst helderzienden

  NET5 teletekst pagina 481
  SBS6 teletekst pagina 487
  RTL teletekstNumerologie

  Getallensymboliek
  Numerologie
  Meestergetallen

Advies

  Spirituele hulplijn

Reiki

  Reiki
  Reiki symbolen

Relatie

  Relatie
  Relatieproblemen
  Huwelijksproblemen
  Nieuwe relatie
  Relatiebemiddeling
  Relatieherstel

Astrologie

  Ascendant
  Astrologie


Thema's

  Persoonlijke ontwikkeling
  Aura
  Lichtverschijnselen
  Helderziende.be

Tarot kaarten

  Engelenkaarten
  Kaartleggers
  Kaarten
  Lenormandkaarten
  Online kaartleggen
  Pendelkaarten
  Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen
  Tarot legging
  Tarotkaart
  Tarotkaarten
  Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten
  Kaartleggen


Toekomst

  Visioenen
  Toekomst voorspellen
  Toekomst
  Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen
  Online toekomst voorspelling

Waarzegger

  Waarzeggen
  Waarzeggerij
  Online pendelen
  Waarzeggers
  Online waarzegger
  Waarzegster
  Waarzeggers

Wicca

  Erfheks
  Erfheksen